Diverse

DIVERSE | 4 sucuri naturale antistres

Sarcinile de serviciu, la care se adaugă trebuirile casnice sunt uneori, surse de stres. Există câteva sucuri naturale, ideale pentru a-ți începe ziua și să te menții cu un tonus bun. Iată care sunt acestea.

Sucul de ceai verde

Bogat în antioxidanți,ceaiul verde îți va fi de mare ajutor pentru a trece mai ușor peste perioadele stresante. Peste un plic de ceai verde,torni 250 de ml de apă fierbinte,apoi lași la infuzat timp de 10 minute. Adaugi o lingură de sirop de agave,o plantă care se cultivă tocmai în îndepărtatul Mexic.

Acesta conține în proporție de 90% fructoză,un îndulcitor natural. Este bogat în vitaminele B,C și A,dar și în magneziu și potasiu,care ajută la o bună funcționare a creierului și reduc stările de anxietate.

Suc de ananas

Ai nevoie de 5-6 feliuțe de ananas,o portocală,2-3 felii de mere și de un morcov. Pui ingredientele într-un blender,iar când este gata îl lași jumătate de oră la frifider,ca să se răcească.

Poți adăuga și unul-două cuburi de gheață. Sucul nu doar că este foarte gustos,dar sporețte puterea de concentrare și te ajută să te relaxezi,datorită conținutului  bogat de minerale și vitamine.

Suc de pere

Perele sunt recunoscute ca fiind unele dintre fructele cu cel mai puternic efect antistres. Au un conținut bogat de zahăr natural,adică fructoză,dar conțin din belșug și vitamina B,magneziu și potasiu.

Ca să obții sucul relaxant,nu trebuie decât să dai delicioasele fructe prin blender. O cană,băută la micul dejun,te va ajuta să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei.

Sucul de afine

Extrem de gustos,dar și cu un puternic efect calmant este sucul de afine. Pui în blender 200-300 de grame de afine,apoi amesteci cu o lingură de miere de albine și băutura este gata. Poți adăuga și 2-3 cuburi de gheață.

Afinele conțin un număr mare de antioxidanți,cât și de vitaminele C și A,care ajută la o bună funcționare a sistemuli nervos. Totodată,au și un conținut scăzut de calorii,deci nu favorizează apariția kilogramelor nedorite.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page