ImportantLocal

LOCAL | Primarul comunei Hudești a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PSD

”Primarul de șase stele al județului Botoșani”, Viorel Atomei, edilul șef al comunei Hudești, a demisionat din funcțiile pe care le deținea în conducerea PSD, nemulțumit de modul cum s-au alocat banii prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și datorită faptului că parlamentarii botoșăneni care ar trebui să facă front comun pentru județ sunt împărțiți în două tabere. 

Viorel Atomei consideră că s-a făcut o mare nedreptate în momentul în care nu s-au alocat fonduri pentru  școala din Baranca, care a fost serios afectată la inundații, și unde învață în 3 schimburi peste 300 de elevi, majoritatea din familii defavorizate. Viorel Atomei nu dorește să fie un exemplu pentru colegii săi din politică, care au adoptat poziții diferite în ce privește demisia sa, el vrea doar să nu-i dezamăgească pe hudeșteni. Primarul comunei Hudești va rămâne în continuare simplu membru PSD.

”Demisia mea este din funcțiile politice…Eu am început politica la Revoluția din ’89, sunt de stânga și voi rămâne de stânga….Hudeștiul a fost social-democrat, a votat PSD, o echipă care să ne ducă doleanțele noastre la Parlamentul României…Din păcate, parlamentarii din Botoșani sunt împărțiți în două echipe, nu una, și asta m-a determinat să demisionez din funcțiile politice…Eu vreau să rămân un exemplu bun pentru comunitatea mea, care mi-a dat votul” a declarat Viorel Atomeisite-ului de știri al comunei Hudești.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page