ImportantLocal

LOCAL | Explozie într-un bloc de pe strada Primăverii. Zeci de persoane au fost evacuate! – FOTO&VIDEO

Astăzi, putin inainte de ora 14.00, s-a produs o explozie care nu a fost urmata de un incendiu, într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Primăverii din municipiului Botoșani.

Suflul exploziei a fost atât de puternic încât bucăţi din geam şi tencuială au ajuns chiar și pe celălalt trotuar, pe mașinile parcate în zonă, a fost avariată clădirea foștei Poște Române unde geamurile au fost sparte.

La fata locului s-au deplasat șapte echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Județului Botoșani și Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă și cinci ambulanțe.

Cinci persoane, printre care și un copil de 11 ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Patru dintre victime locuiesc în blocul unde s-a produs explozia. Proprietarul apartamentului unde avut loc evenimentul a suferit arsuri pe 40 – 50% din suprafața corpului, este intubat si urmeaza sa fie transferat la un spital de specialitate din capitală. Celelalte victime sunt in stare stabilă. Pompierii au evacuat preventiv alte 21 de locatari.

Cinci echipaje de la Inspectoratul de Politie Judetean Botoșani s-au deplasati la fata locului, au restrictionat partial traficul si au dirijat autovehiculele pe rute ocolitoare.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page