ImportantLocal

LOCAL | Accident provocat de un tânăr de 24 de ani, beat și fără permis. Un bărbat a ajuns la spital

Duminică, în jurul orei 17.00, A.A. de 24 de ani din localitatea Eşanca, oraş Darabani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 1 D, între localităţile Eşanca şi Darabani, nu adaptează viteza de deplasare  la un carosabil acoperit cu pietriş, pierde controlul asupra direcţiei de mers,  pătrunde pe contrasens şi se izbeşte într-un mal de pământ de pe marginea drumului.

După producerea accidentului, un pasager din autoturism, de 60 de ani, a fost transportat la spital, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior pe raza satului Eşanca.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție , conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page