ImportantLocal

LOCAL | Geanta unei botoșănence în care se aflau 5.000 de lei, găsită de polițiștii suceveni

O borsetă în care se aflau aproape 5.000 de lei, carduri şi acte, care a căzut dintr-o maşină, a fost găsite de un echipaj de poliţie şi restituită proprietarilor, o familie din Dorohoi.

Sâmbătă, la ora 08.40, poliţiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Adâncata, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul traficului rutier pe DN29A pe raza comunei Adâncata, au observat o geantă aflată pe acostamentul drumului.

În interior au fost găsite cartea de identitate a unei femei de 63 de ani, din municipiul Dorohoi, suma de 4.833 de lei, un set de chei, mai multe carduri şi documente.

Făcând verificări în regim de urgenţă, poliţiştii au reuşit în doar câteva minute să o contacteze pe femeie, care se afla într-un autoturism împreună cu soţul său în vârstă de 65 de ani, din Dorohoi, jud. Botoşani. Aceştia nici măcar nu realizaseră că au pierdut geanta cu importanta sumă de bani. Din verificările ulterioare s-a stabilit că cei doi au venit cu autoturismul în zonă pentru a face anumite cumpărături, inclusiv pentru nepoţi, în perspectiva începerii anului şcolar. La un moment dat cei doi au oprit vehiculul pentru a întreba o persoană despre o anumită destinaţie, moment în care geanta poziţionată în lateralul portierei a căzut.

Toate bunurile, inclusiv suma de bani, au fost predate celor doi soţi pe baza de proces-verbal.„Mulţumirile celor doi i-au impresionat pe poliţişti care au reuşit printr-un gest de deplină normalitate să readucă bucuria într-o familie şi să arate tuturor că serviciul poliţienesc este pus în permanenţă în slujba comunităţii”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Sursa: https://www.monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page