EvenimentImportant

EVENIMENT | “Festivalul Harbuzului”, la cea de a X-a ediție – FOTO

Primăria și Consiliul Local al Comunei Lunca au organizat Ediția a X-a a Festivalului Harbuzului, manifestare cultural-distractivă care anual se bucură de un succes răsunător.

Festivalul a început cu sărbătorirea cuplurilor  care au împlinit 50 de ani de căsnicie, amfitrionul festivității de premiere fiind chiar primarul Marcel Marcu.

Copiii au așteptat cu nerăbdare concursurile Festivalului, cel mai haios fiind proba de mâncat harbuz. Pe Pe lângă distracție, cei care au reușit să mănânce cât mai mult într-un timp cât mai scurt au plecat acasă și cu premii.

“Cred că a fost lume multă, din ce în ce mai multă de la an la an și asta este o realizare. Prezența acestor oameni la spectacol înseamnă ceva pentru comuna Lunca, înseamnă că este un festival de valoare și prin acesta facem ca harbuzul nostru să fie promovat” a declarat Marcel Marcu, primarul comunei Lunca.

De la eveniment nu au lipsit politicienii, care au venit din două tabere: PSD-ul din partea primarului și PNL-ul din partea viceprimarului. Aceștia au fost întâmpinați cu flori și trofee și au oferit în schimb gânduri frumoase pentru această zi de sărbătoare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page