EvenimentImportantLocal

EVENIMENT | Sărbătoare fără politicieni la “Ziua comunei Hudeşti”! – FOTO&VIDEO

Primăria şi Consiliul Local al comunei Hudeşti au organizat a IV-a ediţie a zilei comunei, un eveniment care s-a desfăşurat în parcul Frank.

Duminică, în cadrul festivalului de la Hudești, la evenimentul numit “Nunta de aur”, cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiați cu diplome, flori și bani.

La festivitate, primarul comunei a invitat trei preoți, care au oficiat o slujbă de mulţumire şi binecuvântare.

Invitați la sărbătoarea comunei au fost: Fanfara din Suharău, Ansamblul folcloric „HUDEŞTEANCA”, „NUNTA DE AUR”, ALEXANDRU BRÂDĂŢAN, „RAPSOZII BOTOŞANILOR”, BIANCA BALTA, PANFIL ROATA, Ansamblul de dansuri „CORDĂREANCA”, DAN DOBOŞ, IGOR CUCIUC, iar la final discotecă în aer liber,cu FRANCESCA.

„Este a IV-a ediţie a Zilei comunei Hudeşti. Încă nu suntem aşa valoroşi ca să organizăm zilele comunei Hudeşti dar probabil că o să ajungem. Este o sărbătoare pentru comuna Hudeşti, avem artişti, bere, mici şi voie bună pentru toţi cei prezenţi. La început ne-a fost greu să facem Nunta de aur. Acum cinci ani am avut 249 de familii. Apoi am avut 20-21, anul acesta doar 15. Cu ajutorul Consiliului Local şi al sponsorilor, faci treabă iar dacă pui suflet în ceea ce faci, îţi iese”, a spus primarul comunei Hudeşti.

Autorităţile locale din Hudeşti nu au invitat niciun politician la ziua comunei. Primarul consideră că politicienii ar trebui să vină din propria iniţiativă şi să discute cu oamenii, nu doar în campaniile electorale.

„În campania electorală, ei urmăresc când sunt iarmaroace, când e duminică, când e hram la biserică şi se înghesuie să participe. E liber, pot veni politicienii, nu este niciun semn interzis. Sunt bineveniţi. Cum în campanie au venit şi au promis, să vină aici şi să spună ceea ce au făcut de când sunt parlamentari. De ce să-i invit? Să vină ei. Probabil nu au nimic de spus şi de aceea nu au vrut să vină. Eu cred că politicienii trebuie să intre în altă linie. Zona Darabani nu are un cabinet parlamentar. A avut domnul Şoptică dar nu mai este. Trebuiau să vină, să discute cu oamenii. Le e frică de oameni? Numai o lună, două, trei, în campanie, sunt buni?”, a spus Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti.

VIDEO AICI!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page