ImportantLocal

LOCAL | Accident de muncă! Angajatul unei societăți din Botoșani transferat la Iași în stare gravă!

Marți după amiază în  jurul  orei  16.30, a  avut  loc un eveniment în care a fost implicat  numitul   V. Viorel,  cu  vârsta  de 57 ani, angajat ca tâmplar PVC, la SC Fay System SRL, loc.Săveni, jud. Botoşani.

În  timp  ce angajatul efectua lucrări de  montaj tâmplărie PVC la faţada unei clădiri din oraşul Săveni, a căzut de la o înălţime  de aproximativ 8 metri. A fost găsit de colegii de muncă, fiind solicitată ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate. În cursul serii a fost transferat la spitalul Sfântul Spiridon Iaşi, având traumatisme multiple.

Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu  prevederile Legii 319/2006  a  securităţii  şi  sănătăţii  în muncă  actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de   aplicare a  prevederilor Legii 319/2006.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page