ImportantLocal

LOCAL | Tânăr depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,17 mg/l

În noapte de sâmbătă spre duminică, ora 01.10, C.M. de 31 de ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, a fost depistat  în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism  pe drumul european D.E. 58, pe raza oraşului Flămânzi, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei  0:30, D.N. de 26 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, a fost oprit în trafic de poliţişti, pe drumul naţional D.N. 29A, pe raza comunei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, tânărul a refuzat să însoţească echipajul de poliţie la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Sâmbătă după amiază, ora 17:25, A.I. de 26 de ani, din comuna George Enescu, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autovehicul pe drumul judeţean D.J. 298, pe raza localităţii Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page