Local

LOCAL | Fermierii care nu vor depune cererile de plată până pe 15 mai, vor pierde subvențiile!

Au mai ramas doar cateva zile pana la expirarea termenului limita pentru depunerea cererilor de plata la APIA, fapt pentru care agentia de plati va lucra in acest week-end dupa programul normal, astfel incat cat mai multi fermieri sa isi poate depuna cererile pentru subventii.

Luni este ultima zi in care mai pot face acest lucru, iar cei care nu se vor prezenta cu cererile in decursul acestei zile vor pierde subventii pe acest an, intrucat perioada de primire a cererilor nu va fi prelungita.
Oficialii APIA au mai anuntat ca dupa termenul-limita de depunere a cererii, agricultorii si crescatorii de animale au la dispozitie doua saptamani pentru a aduce modificari fara a fi penalizati.

„Pentru cererile depuse pana la data limita de 15.05.2017 inclusiv, fermierii pot aduce modificari, in conditiile legii, fara penalizari, pana la data de 31.05.2017 inclusiv”, se arata intr-un comunicat al agentiei, in care se subliniaza faptul ca dupa data de 15 mai nu va mai fi primita niciun fel de cerere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page