ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Sucevean prins la Dorohoi cu un autoturism înmatriculat în Italia și cu actele mașinii false

În data de 17 martie a.c., în jurul orei 08.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au identificat, în localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Iveco Fiat, înmatriculat în Italia.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Gheorghe C., de 20 de ani, domiciliat în judeţul Suceava. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare auto tip carte verde şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică, motiv pentru care au condus persoana şi autoturismul la sediul sectorului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond a unora autentice, fiind false total.

Bărbatul a declarat că în luna decembrie 2016 a cumpărat autoturismul de la un bărbat, contra sumei de 1500 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele maşinii sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page