InternationalSport

SPORT | Surpriză după Euro 2016! Ofertă de 6 milioane de euro pentru botoșăneanul Florin Andone

Desi nu a impresionat la Euro 2016, Florin Andone ramâne unul dintre cei mai cautati jucatori români în aceasta vara, gratie sezonului excelent avut la Cordoba, în Segunda Division. Cele 21 de goluri si 7 pase decisive reusite în campionatul recent încheiat, i-au asigurat atacantului de 23 de ani, pe lânga prezenta la Campionatul European, si o vizibilitate ridicata care acum se poate transforma într-un transfer important.

Cordoba a ratat promovarea în Primera Division dupa barajul disputat la finalul sezonului, iar Andone le-a transmis public conducatorilor ca nu îsi mai doreste sa joace înca un sezon în liga secunda. Cordoba i-a fixat românului o clauza de reziliere de 10 milioane de euro, însa acesta ar putea fi lasat sa plece si pentru o suma mai mica.

6 milioane de euro de la Galatasaray

Presa locala din Cordoba scrie astazi despre interesul turcilor de la Galatasaray Istanbul (locul 6 în ultimul sezon), care ar fi dispusi sa plateasca 6 milioane de euro pentru internationalul român. Daca transferul la Galatasaray se va concretiza, Andone ar deveni al 11-lea jucator român de la formatia din Istanbul, dupa Iosif Rotariu, Gica Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Iulian Filipescu, Ionut Lutu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Gabi Tamas si Bogdan Stancu.

Pentru Florin Andone, Galatasaray pare în acest moment doar o solutie de rezerva, în conditiile în care si-ar dori sa joace tot în Spania, dar în prima divizie. Doar ooferta foarte buna l-ar putea convinge pe Andone sa mearga în Turcia, în conditiile în care, în ultimele saptamâni s-a scris despre interesul mai multor formatii din Primera pentru el. Sevilla, Betis, Celta, Espanyol si Malaga si-ar dori sa demareze negocierile cu Cordoba, în speranta ca vor obtine semnatura lui Florin Andone, pentru o suma mai mica decât clauza de reziliere de 10 milioane de euro.

21 de goluri a marcat Andone pentru Cordoba, în ultimul sezon
89 de minute a jucat Florin Andone la Euro 2016. Atacantul a fost titular cu Franta, când a evoluat 61 de minute, si a intrat pe parcurs în partidele cu Elvetia (a jucat 6 minute) si Albania (a jucat 22 de minute), potrivit bzi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page