ImportantPolitic

POLITIC | Cristian Constantin Roman: “Normal ar fi ca pacienții să fie transportați la spitale adevărate, unde oamenii nu mor cu zile”

Deputatul PNL, Cristian Constantin Roman, acuză PSD pentru oamenii care mor cu zile în spitalele fără dotări și medici de specialitate. Deputatul a făcut o declarație politică în Parlament acuzând partidul aflat la guvernare de cinism în raport cu alegătorii.

“O țară întreagă s-a revoltat văzând cazul copilului care a murit cu zile în spitalul din Curtea de Argeș […] cine ştie câte astfel de cazuri or mai fi, dar despre care nu vorbește nimeni la televizor?

Îmi aduc aminte despre scandalul spitalelor închise, care nu aveau nici medici și nici dotările necesare. A făcut Partidul Social Democrat din acesta subiect electoral și chiar pe unele le-a redeschis – vezi cazul Darabani, din județul Botoșani. E însă numai o păcăleală pentru alegători, întrucât în aceste unități, eu nu le-aș spune nicidecum spitale, pacienții sunt tratați fără investigații de specialitate, doar cu aspirină, paracetamol și perfuzii cu glucoză. Aflăm acum, după tragedia de la Curtea de Argeș, că ele pot deveni chiar adevărate capcane ale morții, fără medici specialiști, fără dotări, fără laboratoare etc. Normal ar fi ca pacienții să fie transportați la spitale adevărate, unde oamenii nu mor cu zile, menționează deputatul Cristian Constantin Roman în declarație.

Acesta susține că PSD minte cetățenii doar pentru a obține voturi.

“Păcat că trebuie să avem parte de astfel de nenorociri pentru ca să ne dăm seama că cineva ne-a prostit pe față, doar ca să obțină voturi. Dar cu ce preț? Întreb dacă vreunul din parlamentarii PSD și-ar duce copilul bolnav la un astfel de spital? Dacă nu, atunci ceilalți cetățeni de ce să o facă? Cât de cinic trebuie să fii ca să creezi iluzia că îi dai omului acces la servicii medicale de calitate, când de fapt tu îi îngrădești acest drept, obligându-l să fie tratat în locuri fără medici specialiști, fără dotări, fără laboratoare etc, a mai adăugat parlamentarul liberal.

 

Cabinet parlamentar

Deputat PNL

Cristian Constantin ROMAN

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page