LocalPolitic

LOCAL | Membrii Delegației Permanente a PNL Botoșani au votat, duminică, fuziunea dintre PNL și PDL

Duminică, 15 iunie 2014, a avut loc ședința Delegației Permanente a Filialei Teritoriale a PNL Botoșani. În urma dezbaterilor pe marginea ordinii de zi, s-au stabilit următoarele:

Membrii Delegației Permanente au luat act, conform prevederilor Statutului Partidului Național Liberal de faptul că Tîrzioru Relu, vicepreședinte PNL și primar PNL al orașului Săveni s-a afișat cu un alt partid politic, de unde rezultă pierderea calității de membru al PNL.

Totodată s-a decis, în unanimitate, susținerea lui Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al PNL la Congresul de la sfârșitul lunii iunie și pentru funcția de președinte al României.

De asemenea, membrii Delegației Permanente a PNL Botoșani au votat, duminică, în favoarea coagulării unei puternice forțe de dreapta prin fuziunea dintre PNL și PDL.

În același timp, s-a hotărât și susținerea președintelui PNL Botoșani, Florin Țurcanu pentru a candida la o funcție de vicepreședinte la nivel național în cadrul Congresului din 27-28 iunie.

În acest sens, s-a stabilit și componența Delegației botoșănene pentru Congres ce va avea loc la București, și anume 41 de membri cu drept de vot și cinci supleanți.

Ulterior, a fost salutată și afilierea Partidului Național Liberal la Partidul Popular European.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page