ImportantIncendiu

EVENIMENT | O femeie și-a pierdut viața în urma unui incendiu

 O femeie de 99 de ani din satul Şoldăneşti, comuna Blândeşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu, izbucnit în această dimineaţă în anexa unde dormea. Evenimentul a fost observat şi anunţat cu întârziere. Generat de un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile, incendiul s-a extins cu repeziciune la acoperişul anexei, care era construit din stuf şi carton bitumat, dar şi la bunurile din interior.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după ora 04.00. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul anexei, iar acoperişul era prăbuşit.

Întrucât existau informaţii că femeia nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată în interiorul încăperii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page