Local

LOCAL | Act de caritate desfășurat de Lions Club Botoșani

Nevoile oamenilor ajunşi la vârsta senectuţii din mediul rural nu vor fi niciodată acoperite, nici de comunităţile locale (satul românesc se confruntă cu o îmbătrânire accelerată a populaţiei pe fondul unui spor demografic negativ) şi nici de intervenţia statului prin programele sociale.

De aceea, LIONS CLUB BOTOŞANI a oferit un licăr de lumină bătrânilor din satele confluenţei râului Başeu cu râul Prut (Năstase, Păun, Slobozia, Negreşti), unde în datele 11, 12 februarie 2017 în urma unei acţiuni caritabile, au fost oferite ochelari de vedere unui numar de 15 bătrâni.

Un grup de elevi voluntari de la Colegiul Ghe. Asachi din Botoşani, împreuna cu membrii clubului, au dat o mână de ajutor în gospodăriile acestora, unde au tăiat lemne, au îndepărtat zăpada şi au făcut provizii de apa şi alimente bătrânilor care atunci când au fost în putere şi-au plătit tributul către comunitate iar acum au nevoie de ajutor.

La această acţiune şi-au dat concursul fără rezerve şi dr. oftalmolog Ovidiu Mimor alături de dr. Doru Culiceanu, căruia LIONS CLUB BOTOŞANI, prin preşedintele Sabin Murariu, le multumeşte în egală măsură.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page