ImportantLocal

LOCAL | Arest preventiv pentru tinerii care au furat fără măsură

Doi dintre tineri bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, reţinuţi la data de 28.01.2017, vor rămâne mai mult timp după gratii!

La propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat Judecătoria Botoşani pentru a se dispune măsura arestării preventive.

“Astfel, pe numele lui S.D. de 26 de ani şi C.M. de 27 de ani au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de C.C. de 20 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.” se arată în comunicatul IPJ.

Suspecții sunt bănuiţi că ar fi pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani de unde au sustras mai multe bunuri în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017.

Astfel, în urma efectuării mai multor percheziţii la domiciliile unor persoane fizice de pe raza municipiului Botoşani, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace materiale de probă, utile soluţionării cauzelor de furt.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page