ImportantLocal

LOCAL | Șoferi certați cu legea prinși în trafic de polițiștii botoșăneni

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.15,  a fost depistat în trafic, M.D. din comuna Broscăuţi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J 292 din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 26.04.2016.

În cauză se efectuează cercetări aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Duminică, în jurul orei 1815, a fost depistat în trafic, P.D. de 43 de ani , în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N.24C, pe raza localităţii Rădăuţi-Prut.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Duminică seară, în jurul orei 23:00, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Ş.G. de 30 de ani, din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul comunal D.C.1578, pe raza localităţii Vlăsineşti.

La solicitarea poliţiştilor, conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page