Diverse

DIVERSE | Gustări sănătoase ideale în dietă

Vrei să scapi de kilogramele în plus și nu știi ce să mănânci pe post de gustări sănătoase? Iată ce alimente poți să consumi!

Varză

Fie că ești la muncă sau acasă consumă varză pe post de gustări sănătoase. Pentru a alunga senzația de foame, fierbe o varză mică și condimenteaz-o cu sare și pier.

Biscuiți cu ovăz

Pe post de gustare poți să mănânci și biscuiți cu ovăz. Fulgii de ovăz au puține calorii și poți să-i consumi atunci când ai un nivel scăzut de energie sau în timp ce bei un ceai.  Nu mânca mai mult de trei biscuiți pe zi.

Fructe

Mergi la sală imediat ce pleci de la muncă? Dacă da, nu te apuca de exercițiile fizice pe stomacul gol. Ia cu tine fructe atunci când știi că urmează să depui efort. Un bol cu mere sau cu portocale merge de minune pe post de gustare.

Ouă fierte

Ouăle fierte au foarte multe beneficii pentru organism. Bogate în proteine, ouăle sunt ideale pe post de gustare. Consumă-le fierte, împreună cu o salată.

Nuci

Fructele cu coajă lemnoasă sunt ideale pe post de gustări. Nucile sunt foarte bune pentru organism. O cantitate mică de nuci consumată în fiecare zi te ajută să scapi și de kilogramele în plus. Așa că nu mai sta pe gânduri și consumă-le!

Ciocolată neagră

Dacă ești la dietă știi bine că nu ai voie să mănânci dulciuri. Dar, din când în când, poți opta pentru ciocolată amară. Consumă ciocolată când te-ai săturat de salate și fructe.

Porumb

Bogat în vitamina C, porumbul este ideal pe post de gustare. Fierte porumb și adaugă puțin unt, sare și piper pentru a-i da un pic de gust. Dacă nu-ți place porumbul fiert,  poți, de asemenea, să faci porumb la grătar.

Supă și suc

Dacă te-ai săturat de preparatele solide,  prepară-ți o supă de legume și cât mai multe sucuri naturale din fructe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page