ImportantLocal

LOCAL | Ovidiu Portariuc a fost numit consilierul personal al ministrului de finanţe!

Fostul primar al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a fost numit consilier al ministrului Finanţelor Publice.

“Dragi prieteni, incepand cu aceasta luna, imi desfasor activitatea ca si consilier personal al Ministrului de Finante,” scrie fostul primar pe pagina sa de socializare.

Multumesc domnului ministru, Viorel Stefan, un profesionist in domeniul economiei si finantelor, pentru increderea acordata.

Este o sarcina complexa, dar am speranta, ca experienta acumulata in administratia locala dar si in mediul privat ma vor ajuta sa adaug un plus de valoare echipei de profesionisti de la Ministerul de Finante.

Voi ramane cu sufletul alaturi de botosaneni si voi incerca sa fac tot ce pot pentru a ajuta in continuare comunitatea locala.

Va multumesc pentru tot, mai ales celor care mi-au fost alaturi in ultimele 6 luni si vreau sa va reamintesc ca cea mai mare onoare pentru mine de pana acum, a fost aceea de a fi Primarul botosanenilor. Tinem aproape!!!”

Ovidiu Portariuc a pierdut lupta pentru un nou mandat de primar, dar şi locul eligibil pe lista PSD pentru un mandat de parlamentar.

 

Related Articles

One Comment

  1. Nu stiu cu ce ai ajutat comubitatea asta din botosani dar daca zici ca o vei ajuta sper ca macar asa sa te revansezi fata de noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page