Local

LOCAL | Costică Macaleți, cu ocazia bilanțului pe 2016 al Jandarmeriei din Botoșani: “Vă apreciez pentru rezultatele obținute”

Cu ocazia bilanțului pe 2016 al  Jandarmeriei din Botoșani, președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, a ținut un discurs dedicat jandarmilor.

“Vă apreciez pentru rezultatele obținute și cred cu tărie că Jandarmeria este și va fi o Armă de elită a Ministerului Afacerilor Interne, o Armă în serviciul cetățeanului. Am toată convingerea că, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Jandarmeria va contribui la creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și la îndeplinirea principalelor obiective din programul de guvernare și din strategiile sectoriale.

Pe parcursul anului 2016 am colaborat cu institutia dumneavoastră atât în calitate de Prefect al județului cât și de Președinte al Consiliului Județean și mă bucur să văd că există colaborare între instituții la nivel județean.

Încrederea publică de care vă bucurați vă situează printre primele instituții din România și reprezintă rezultatul muncii dumneavoastră, dar totodată, este și un lucru care vă obligă și mai mult în fața cetățenilor.

 Vă felicit, vă multumesc pentru activitatea depusă și vă doresc un 2017 cu multă sănătate alături de cei dragi!”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page