Diverse

DIVERSE | 5 băuturi care topesc grăsimea abdominală

Poți preveni depunerea grăsimii la nivelul abdomenului sau poți să o „topești”  cu ajutorul acestor băuturi ușor de realizat. Iata cateva băuturi care topesc grăsimea abdominală in acest articol.

Apă aromatizată

Este important ca organismul să fie bine hidratat atunci când vrei să scapi de grăsimea în exces. Apa ajută la eliminearea toxinelor, ajută arderile la nivel celular, împiedică retenția de fluide, crește senzația de sațietate – ceea ce te face să mănânci mai puțin. Dar, dacă nu-ți place să bei apă simplă, aromatizeaz-o cu zeamă de citrice, cu felii de castravete, cu ierburi aromate (busuioc, mentă).

Băuturi care topesc grăsimea abdominală cu smoothie de pepene roșu

Rețeta e simplă: miez de pepene roșu și un blender. Nu adăuga zahăr! Obții astfel o băutură cu puține calorii, delicioasă, care îți împrospătează și hidratează organismul. Pepenele roșu conține multă apă, dar și licopen, colorantul natural roșu, cu efect anticancerigen. Mai conține și un aminoacid numit arginină, care susține funcțiile hepatice și cardiovasculare.

Ceai rece de mentă

Ceaiul de mentă ajută organismul să ardă mai multe calorii, și accelerează digestia. Pentru eficiență sporită, amestecă ceaiul de mentă cu puțin ceai verde.

Băuturi care topesc grăsimea abdominală cu frape de ananas

„Topește” cu ajutorul unui blender câteva felii de ananas, bine coapte – și vei obține o băutură delicioasă, care conține compuși ce stimulează metabolismul și arderile, ușurând digestia. Adaugă în băutură și o lingură de semințe de in, pentru efect sporit.

Shake cu ciocolată neagră

Prepară o băutură delicioasă pe bază de ciocolată neagră – care ajută să slăbești pentru că scade apetitul și îndepărtează poftele culinare. Totuși, un pahar de shake îți aduce un total de 400 de calorii. Consumă-l la micul dejun – îți va tăia pofta de mâncare pentru ore întregi.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page