ImportantLocal

LOCAL | Revelionul pensionarilor afectat de o decizie a Curţii de Conturi

Inspectorii Curții de Conturi a imputat Primăriei Botoşani sumele cheltuite în 2016 pentru organizarea Revelionului pensionarilor. Edilii nu ştiu de unde vor recupera cei aproximativ 100.000 de lei.

“Am discutat cu colegii mei pentru că una din măsurile neîndeplinite în urma raportului Curții de Conturi este că nu am imputat sumele de bani de la Revelionul pensionarilor din anii trecuți celor care au aprobat. Este una din măsurile neîndeplinite și văd că este și o stare de iritare undeva pe la Curtea de Conturi. Nu știm de unde vor fi recuperați încă, este o analiză pe care o facem acum. Cei de la Curtea de Conturi ne spun nouă să analizăm, să luăm deciziile și să recuperăm banii. Avem niște termene și le depășim. Compartimentul juridic lucrează la problema aceasta”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

O nouă petrecere va fi organizată în acest an numai dacă se vor găsi sponsorizările necesare şi dacă Sindicatul Pensionarilor va avea posibilitatea să co-finanţeze revelionul Pensionarilor în acest an.

Edilul spune că a trimis peste 100 de scrisori către tot atâţia agenţi economici pentru a susţine financiar distracşia pensionarilor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page