Local

LOCAL | Daruri de sărbători oferite de poliţiştii de frontieră

Sărbătoarea Crăciunului, timp al bucuriei şi al solidarităţii, este o ocazie pentru fiecare dintre noi să cugetăm mai atent la destinele umane. Spiritul Sărbătorii Naşterii Domnului ne apropie de copii şi de cei aflaţi în nevoie, care trebuie ajutaţi să descopere sensul autentic al comunităţii şi al generozităţii umane. Cum viaţa nu a fost la fel de generoasă pentru toţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi nu au putut rămâne indiferenţi, nici în acest an, la problemele unor familii, mai puţin norocoase, din zona de competenţă.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni, impresionaţi de condiţiile în care trăiesc doi copii din judeţul Botoşani, s-au transformat în Moş Crăciun şi au oferit cadouri celor doi micuţi, încercând să le aducă un strop de bucurie în prag de sărbători.  Micuţii, un băieţel şi o fetiţă, locuiesc cu bunica şi sunt mândri că au rezultate bune la şcoală şi învaţă în fiecare zi lucruri noi.

Băieţelul a zâmbit când poliţiştii de frontieră i-au spus că s-au întâlnit cu Moş Crăciun şi le-a arătat carnetul de note, care justifică darurile primite. Mândru de calificativele sale, acesta a povestit că învaţă multe la şcoală şi îi place să citească.

Fetiţa a povestit poliţiştilor de frontieră că îi plac dulciurile, mai ales cele făcute de bunica în casă. Merge la şcoală şi îi place că învaţă lucruri noi. Bunurile au fost achiziţionate cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Botoşani şi poliţiştilor de frontieră din cadrul Clubului sportiv Jijia Botoşani.

 

În preajma Sfintelor sărbători prilejuite de Naşterea Domnului, în fiecare an, poliţiştii de frontieră au desfăşurat astfel de acţiuni, au promis de fiecare dată că vor reveni şi s-au ţinut de cuvânt.

La cumpăna dintre ani, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi transmit tuturor creştinilor sincere urări de sănătate, linişte sufletească şi viaţă îndelungată alături de cei dragi. Sărbători fericite!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page