ImportantLocal

LOCAL | Cei trei tâlhari care au băgat spaima în botoșăneni au fost prinși

Atacatorii de femei de la Botosani au fost prinsi. Este vorba despre 3 tineri din Dorohoi. Unul dintre ei a fost prinsi de politistii botosaneni intr-o casa din Dorohoi si adus la audieri la IPJ Botosani.

Politistii au aflat de la acesta identitatea celorlalti doi tineri, numai ca acestia au abandonat telefoanele mobile intr-o casa si au fugit. Cei doi au luat o masina si au mers la Suceava unde au atacat si talharit in scara blocului o femeie de 59 de ani, in cartierul Burdujeni.

Femeia a fost lovita de indivizi, dupa care acestia i-au smuls poseta in care aceasta avea doar 20 de lei.

Cea de a sasea victima a talharilor nu a fost grav ranita, insa a tras o sperietura sora cu moartea.

Imediat politistii suceveni au intrat in alerta. Aproximativ 80 de politisti si mascati au inconjurat zona si in final i-au prins pe cei doi, care se ascundeau printre blocuri.

Acestia au fost incatusati si dusi la Politia Municipiului Suceava, unde au fost audiati. In jurul orei 2.00, ei au fost preluati de politistii de la Botosani si dusi acolo sub escorta pentru a fi audiati de procurorul de caz si de oamenii legii.

Cei trei au bagat spaima in botosaneni dupa ce, de miercuri seara, au atacat femei in scare blocului sau in plina strada, le-au batut cu salbaticie iar apoi le-au talharit. Una din victime a ajuns desfigurata la spital, alta cu urechea rupta dupa ce talharii i-au smuls un cercel. Indivizii foloseau si spray-ul lacrimogin. Printre victime este si o batrana de 80 de ani, batuta si talharita chiar in scara blocului in care locuia.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page