AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | UPDATE: Accident cu 6 victime la Lebăda! Un tânăr a decedat la scurt timp- FOTO

Duminică seară, în jurul orelor 19.30, un accident rutier produs în zona Lebăda s-a soldat cu șase victime în urma unui impact violent între un VW Passat și un Land Rover.

Șase persoane, printre care și un copil, aflate în cele două autoturisme, au fost rănite.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au ajuns și echipaje de descarcerare și o autospecială de la ISU cu apă și spumă, pompierii intervenind pentru curărațrea carosabilulului, fiind scurgeri de carburant.

Circulația în zonă este oprită, polițiștii fac cercetări pentru elucidarea cazului.

UPDATE: Şoferul autoturismului VW Passat, în vârstă de 28 de ani, a decedat la spital în brațele medicilor.

acc2 acc1 acc

Related Articles

One Comment

  1. Mie unul, dacă ma intrebi mi se pare o nedreptate-voita sau nu- pentru ca am ajuns la locul accidentului odată cu poliția rutieră si toți martorii vorbeau despre „femeia de la volan” Referindu-se la șoferul freelanderului. Îmi pun un semn de întrebare aici ca dacă nu cumva au fost înlocuite peroanele de la volanul mașinii si un al doilea fapt acela ca din ce am văzut la locul accidentului înclin sa cred ca freelanderul a intrat pe contrasens. Orice șofer care circula pe drumul public, in momentul in care cel ce circula din sens opus intra pe banda/sensul lui de mers are reacția fireasca de a trage de volan dreapta si nu stânga. Deci trag concluzia de aici ca de fapt freelanderul a intrat pe contrasens. Sa nu facem favoritisme, zic, când un om si- a pierdut viața doar Pt ca el e mort si celelalte persoane implicate in eveniment sunt, vezi Draga Doamne, pui de vedeta( fost deputat). Asa, si? Si vedetele pot omora oameni, oameni care pot fi: MAMA, TATA,FRATELE,SORA SAU MAI GRAV … COPIII VOȘTRI SAU AI NOȘTRI. Dacă o sa am dreptate în ce am spus sa dea bunul Dumnezeu ca acel șofer vinovat sa aibă pe conștiința toată viața faptul ca a OMORÂT UN OM, dacă nu, Dumnazeu sa ma ierte. ….PS: as fi curios ce alcoolemie avea doamna deputat junior prin alianța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page