ImportantLocal

POLITIC | Radu Malancea: “Consilierul lui Bănicioiu s-a zbătut cât a putut ca să blocheze finanţarea Spitalului Judeţean”

În cadrul unei conferințe de presă susţinută astăzi de PNL, medicul Radu Malancea a acuzat că PSD a sabotat finanțarea Spitalului Județean Mavromati.

“Cât a fost director la Spitalul Județean d-nul Viorel Iliuță s-a zbătut foarte mult, și culmea consilier al ministrului Bănicioiu era un botoșănean, s-a zbătut cât a putut să blocheze finanțarea Spitalului Județean. Poate spune dumnealui mai bine câte piedici a avut la minister și ce influență negativă a fost în acea perioadă din partea unui botoșănean care este al PSD-ului, trebuie să o recunoaștem. S-au încercat blocaje efective de finanțare”, a spus medicul Radu Malancea.

” Gabriel Oprișanu se numește consilierul”, a afirmat deputatul Cristian Roman.

Mai mult, deputatul liberal Cristian Roman a acuzat social-democrații din Botoșani că vor să pună stăpânire pe secțiile exterioare Spitalului Județean Mavromati.

“Am informații despre încercarea PSD-iștilor care durează de ceva luni, sper că s-au oprit acum cu Guvernul Cioloș, sper să reușim să o oprim în continuare, pentru a-și rupe fiecare câte o hălcuță, câte o bucățică din Spitalul Județean, unul să își ia Pediatria, unul să își ia Psihiatria, și așa mai departe. Există niște încercări de genul acesta, însă știu toți medicii și știe tot personalul sanitar, sper să știe și actualul președinte al Consiliului Județean, că dacă se va întâmpla acest lucru și trag un semnal de alarmă, nu se va întâmpla decât să scadă finanțarea pentru fiecare bucățică în parte. Spitalul Județean cu secțiile lui externe este mult mai puternic și mult mai bine plătit ca act medical având toate condițiile conform legii decât fiecare bucățică pe felia lui”, a spus deputatul Cristian Roman,.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page