AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | O Skoda Fabia s-a oprit într-un tir. O tânără de 22 de ani a fost rănită!

Locul în care a fost accidentată mortal Anda Dănăilă în seara Învierii pare să fie unul blestemat. În acelaşi loc, un autoturism Skoda Fabia s-a oprit astăzi la prânz într-un tir, o tânără de aceeaşi vârstă cu a Andei fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi. Din fericire, aceasta nu a necesitat internare.

Accidentul s-a produs pe str. 1 Decembrie, cel mai probabil, pe fondul neatenţiei unui tânăr de 27 de ani din Păltiniş, care a pierdut controlul autoturismului său, Skoda Fabia, în momentul în care s-a trezit în spatele unei maşini care se angajase într-un viraj la stânga pe strada Vânătorului. În final, Skoda s-a oprit în spatele unui tir parcat în dreptul depozitului de materiale de construcţii din zonă. O tânără de 22 de ani, pasageră în maşină, a fost accidentată uşor.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul nu consumase băuturi alcoolice, conform rezultatului alcooltestului. La locul evenimentului rutier a sosit un echipaj din cadrul SVSU Darabani cu autospeciala din dotare, dar şi primarul oraşului, Liviu Hrimiuc. Într-un an şi jumătate, pe sectorul de drum cuprins între Judecătoria Darabani şi Casa Andrei au avut loc 5 accidente, potrivit darabaneni.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page