Local

LOCAL | O firmă din Botoșani a fost premiată de Camera de Comerţ şi Industrie a României – FOTO

O firmă din Botoşani a fost premiată de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Societatea Hidroplasto din Botoşani, condusă de Cătălin Sileageanu, s-a clasat pe locul şapte în cel mai important clasament al mediului de afaceri din țara noastră, la categoria servicii, tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase.

Succesul a fost  premiat în cadrul unei gale de excepție, care a avut loc joi, 10 septembrie, la Romexpo.
Fondată în 2005 Hidroplasto s-a dezvoltat într-o companie naţională de succes, cu o poziţie de lider în dezvoltarea şi producţia de sisteme şi produse de etanşare, dilataţie, suporţi, neopren, ferestre şi uşi din PVC; consolidare şi protejare în sectorul construcţiilor şi industria chimică prin divizia de producţie şi măcinătura / regranulat şi granule din PVC elastic şi moale. Hidroplasto deţine două fabrici de producţie, două depozite şi clădiri de birouri în Botoşani şi Oradea.
Președintele României, dl. Klaus Werner Iohannis, a participat la premierea celor mai performante companii din economia românească, evidențiate în baza rezultatelor financiar-contabile depuse la finalul anului 2015 și analizate conform metodologiei implementate la nivel unitar în toate județele țării de Sistemul Cameral. În Topul Național al Firmelor s-au clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional peste 12.000 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, aproape 3.400 din servicii, circa 2.800 din comerț și turism, 460 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 610 din agricultură, silvicultură și pescuit, 580 din construcții.
Remarcabil este faptul că cifra de afaceri obținută de companiile din această ediție a Topului Național al Firmelor a atins 135 mld. Euro, ceea ce reprezintă un avans important față de ultimii ani. Comparativ cu anii precedenți, această valoare se apropie foarte mult de Produsul Intern Brut realizat la nivel național în 2014, care a fost de numai 150 de miliarde de euro.
În cadrul galei s-au acordat și 10 premii de excelență companiilor care au obținut rezultate deosebite la export, celui mai bun angajator cu capital integral privat românesc, firmei care a înregistrat cea mai mare creștere pe piața Bursei de Valori București, cea mai mare ascensiune după listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București, pentru excelență în afaceri și nu numai.
La eveniment au fost invitați înalți demnitari de stat, președinți de Camere de Comerț Județene, reprezentanți ai mediului diplomatic, oameni de afaceri.
Rezultatele deosebite consemnate în Topul Național al Firmelor, ediția 2016, se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică care va pune la dispoziția celor interesați toate cele 12.230 de firme clasate pe primele 10 locuri.

15036248_1332033683487740_3472674233544547640_n

hidroplasto 2

hidroplasto 1

hidroplasto

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page