ImportantLocal

LOCAL | Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vine în județul Botoșani!

Toamna aceasta, evenimentul devenit deja tradiție, Caravana FEAA a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, va avea loc și în acest an în perioada 14 – 25 noiembrie în 24 orașe din Moldova.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a din 76 de licee vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea ofertei educaționale a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Entuziasmați de interesul manifestat în anii anteriori, membrii Caravanei Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor revin în Bacău, Moinești, Onești, Târgu Ocna, Botoșani, Dorohoi, Galați, Tecuci, Hârlău, Iași, Pașcani, Târgul Frumos, Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți, Suceava, Vatra Dornei, Bârlad, Huși, Vaslui, Adjud și Focșani.

În Botoșani, Caravana FEAA va fi prezentă în perioada 14 – 25 noiembrie în 5 licee.

În a doua jumatăte a lunii noiembrie, studenţi însoțiți de profesori ai facultății vor informa într-un mod intercativ elevii asupra: sistemului de admitere din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului,  precum și informații ce țin de posibilitățile de angajare.

caravana FEEA (1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page