ImportantPolitic

POLITIC | Liberalii acuză: PSD face presiuni asupra primarilor din judeţ

Deşi mai sunt câteva zile până când începe oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare, disputele politice au început!

Deputatul Verginel Gireadă i-a acuzat astăzi pe social-democraţi că încearcă să îi racoleze pe primarii liberali cu promisiuni fără fundament.

“Cei de la PSD au început această precampanie numai sub minciună şi încearcă din nou, demagogic, să meargă la toţi primarii PNL şi să le spună că trebuie să meargă pe la Dâncu şi să le bage vreun proiecţel, cumva, poate să înşele PNL să meargă cu cei de la PSD, ceea ce nu mi se pare normalitate, noi nu facem aşa ceva. Parlamentarii actuali şi vârful judeţului de la Botoşani, care este preşedintele Consiliului Judeţean, ar trebui să mai lase deoparte, că nu au ei aceşti bani la Consiliul Judeţean, banii sunt de la Guvernul Cioloş, dacă vor veni.

La Legea salarizării cei de la PSD fac presiuni unde îi interesează, unde au lider de sindicat şi atacă în mod direct Guvernul Cioloş, dar ei nu ţin cont că trebuie o lege unitară a salarizării, care să cuprindă toate componentele administraţiei publice locale, ei merg în grupuri ţintă unde cred că vor lua voturi. Le transmit mesajul să nu uite că la Botoşani PNL va câştiga, vom munci şi ne vom război cu ei”, a spus deputatul Verginel Gireadă.

Related Articles

One Comment

  1. d-le Jireada de paie s-au gunoi? ne vom razboi cu psdeul caca stigma noi alegerili. mai jireada dar alti metodi n-ai de a castiga decat de a face caca. no io zac ma fa si pisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page