Accident

EVENIMENT | Nouă români răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit de o combină agricolă. Aceștia se întorceau din Germania

Un bărbat de 25 de ani din Buftea a fost transportat cu elicopterul la un spital din Timişoara, având fractură de coloană vertebrală, alte opt persoane aflate în acelaşi microbuz cu acesta suferind traumatisme în urma unui accident petrecut în judeţul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, doctorul Călin Dumitrescu, mai multe echipaje de salvare au intervenit, sâmbătă, pentru acordarea de prim-ajutor la un accident rutier petrecut pe DN 7, în localitatea hunedoreană Mintia.

“Avem nouă victime aflate într-un microbuz, una dintre acestea urmând să fie transportată cu un elicopter la un spital din Timişoara cu leziuni la coloana vertebrală. Celelalte persoane au multiple traumatisme şi probabil vor rămâne sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean din Deva”, a precizat doctorul Călin Dumitrescu.

Cele nouă persoane se aflau într-un microbuz care venea din Germania şi se îndrepta spre sudul ţării.

În acelaşi microbuz se afla şi soţul femeii care are răni mai puţin grave, dar şi alţi trei fraţi cu vârste de până la 32 de ani.

Poliţiştii hunedoreni spun că accidentul s-a produs pe fondul oboselii, când într-o curbă, probabil şoferul a adormit la volan şi a intrat într-o combină agricolă ce circula în acelaşi sens.

Circulaţia în zona a fost restricţionată timp de o oră.

Pasagerii din microbuz se întorceau de la muncă din Germania.

Sursa: mediafax.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page