Diverse

DIVERSE | Menține sub control glicemia cu remedii simple!

Cu toate că există atât de multe metode pentru curățarea rinichilor, una dintre cele mai simple este remediul pe bază de bame sau de okra. În plus, ajută și-n afecțiuni ca diabetul, astmul sau colesterolul.

Totodată, bamele sunt scăzute în calorii, de aceea pot fi incluse în dieta zilnică. În plus, cel mai bun lucru pe care-l oferă bamele este că oricum sunt gătite, oferă aceleași beneficii sănătății. Pot fi mâncate fierte, crude sau gătite. Prepară-le oricum îți plac și te vei bucura de substanțe nutritive precum proteine, carbohidrați, fibre, grăsimi sănătoase, magneziu, vitamina C, iar 100 de mg de bame conțin doar 30 de calorii.

Dacă nivelul colesterolului nu este prea bun, include în meniul zilnic bame. În plus, dacă suferi de astm, te poți folosi de ele pentru a-l trata. Totodată, sunt recomandate persoanelor care suferă de diabet, deoarece ajută la menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge. Este un remediu natural pentru diabetici.

Remediu natural pentru diabetici:

Taie 6 bame în felii, apoi le pui în apă pentru a se înmuia. Le lași o noapte întreagă. A doua zi, după ce te trezești, bei apa înainte de a mânca orice altceva. Acest amestec menține nivelul zahărului sub control, în timp ce scade pofta de mâncare.

Iată pentru ce afecțiuni sunt benefice bamele:

Citește mai multe pe această temă AICI

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page