ImportantLocal

PUBLICITATE | Zborul charter Suceava – Antalya se desfășoară în condiții normale!

În ciuda problemelor din Turcia, Agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava informează că zborurile charter cu plecare din România către Antalya se desfășoară în regim normal! Peste 1.000 de turişti români au ajuns astăzi în Antalya, pentru petrecerea unei vacanţe de o saptămână. Activitatea pe aeroportul din Antalya s-a desfășurat, până în acest moment, fără dificultăţi.

Inclusiv zborul charter Suceava – Antalya, de sâmbătă, a decolat la ora stabilită, aproximativ 160 de persoane alegând să plece în vacanță în însorita Antalye. De altfel, informarea oficială și explicită primită din partea Network Manager Operations Centre Bruxelles – EUROCONTROL menționează că spațiul aerian al Turciei este sigur și nu există nici un fel de restricții sau condiții speciale legate de zborurile către această destinație.

Din informațiile pe care le avem de la turiștii noștri cu care ținem legatura în permanență, dar și de la partenerii locali, activitatea turistică în Antalya se desfășoară în condiții absolute normale, turișii bucurându-se din plin de vacanță” informează reprezentanții agenției CAMPION TOUR.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page