Diverse

DIVERSE | Acesta este alimentul care acționează ca un antibiotic!

Printr-un consum constant de miere, îți poți crește rezistența organismului în fața bacteriilor, deoarece acest aliment dulce are puternice efecte antibiotice.

Mierea conține din plin o proteină numită defensin-1, care este un agent activ ce are puterea de a distruge bacteriile periculoase pentru corp.

Procesul prin care mierea luptă împotriva germenilor este simplu. Datorită efectului osmotic pe care îl are, mierea lasă celulele bacteriilor fără apă, ceea ce înseamnă că se usucă mai repede și mor.

Peter Molan, un biochimist străin, a testat mai multe tipuri de miere timp de 25 de ani. El a descoperit că mierea manuka poate distruge cele mai multe bacterii, chiar dacă este diluată înainte de a fi consumată.

De asemenea, mierea abundă în probiotice, antioxidanți, vitamine și minerale, esențiale pentru buna funcționare a corpului. Din compoziția acestui aliment nu lipesc vitaminele din complexul B, cât și vitaminele A și C. În ceea ce privește mineralele, mierea abundă în calciu, magneziu, potasiu, fier, cupru, zinc și iod.

Cel mai important lucru de care este bine să ții cont este să alegi un sortiment de miere de calitate, 100% naturală, pentru că cea procesată nu mai are atât de multe beneficii asupra organismului.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page