Local

LOCAL | Dosar penal pentru trei tineri care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a trei tineri, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament.

În data de 27 iunie a.c., în jurul orelor 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, pe timpul unei misiuni, au observat trei persoane, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial pe râul Prut.

Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea cele trei persoane, identificate ca fiind cetăţenii români Răzvan F., în vârsă de 21 de ani, Răzvan C., în vârstă de 23 de ani şi R. R., în vârstă de 17 ani, toţi din judeţul Botoşani. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au constatat că cei trei tineri desfăşurau activităţi de pescuit folosind două plase tip monofilament de aproximativ 420 metri pătraţi şi nu aveau autorizaţie de pescuit comercial.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page