Local

LOCAL | Evenimente rutiere produse în preajma sărbătorilor de Paște

La data de 10.04.2015, în jurul orei 12.15, R. G. de 50 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Națională din municipiu, surprinde și accidentează pe M. R. de 52 ani, din municipiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

După producerea accidentului, M. R. a  fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

La data de 10.04.2015, în jurul orei 13.30, A. A. de 20 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce  conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu,  surprinde și accidentează pe D. L. de 31 ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii. pe marcaj pietonal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 12.04.2015, ora 00.50, I. A. de 25 de ani, din comuna Ştiubieni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ  292, în localitatea Petricani, s-a angajat regulamentar în depăşirea unui autoturism care se deplasa în acelaşi sens de mers, moment în care le-a surprins şi accidentat uşor pe P. L. de 41 ani şi V. I. de 14 ani, ambele din oraşul Săveni, care se deplasau neregulamentar, pe partea stângă a carosabilului, în acelasi sens.

Conducătoarea  auto  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page