ImportantLocal

LOCAL | Cerneala nu s-a uscat pe permis, dar a urcat băut la volan

În prima zi de Paște, un tânăr, P. D. de 28 ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere din luna martie 2015, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării de montre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul refuzând ambele proceduri.

 

La data de 13.04.2015, în jurul orei 03.00, a fost oprit în trafic, pe strada Tudor Vladmirescu din oraşul Săveni, un autoturism condus de R. M. de 23 de ani, din oraşul Ştefăneşti, județul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice.

 

 

 

 

În cele două cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page