AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | Deputat, rănit grav într-un accident. Soţia sa, în comă profundă

Deputatul Sorin Teju (PLR) a fost rănit grav, vineri seară, într-un accident petrecut pe DN 1 A, judeţul Prahova, în care o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, între victime numărându-se şi soţia parlamentarului, care este în comă profundă.

Accidentul rutier s-a produs, vineri seară, pe drumul naţional 1 A, în localitatea Lipăneşti, din judeţul Prahova, şi s-a soldat cu un mort şi cinci răniţi.

Una dintre victimele accidentului este deputatul Sorin Teju, ales pe listele USL în colegiul Valea Teleajenului, zonă în care s-a produs accidentul.

Deputatul, aflat într-un autoturism împreună cu soţia sa şi o altă persoană, a suferit o dublă fractură de gambă şi a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean din Ploieşti, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Soţia parlamentarului, director la o şcoală din Vălenii de Munte, localitate situată la doar câţiva kilometri de locul accidentului, este în comă profundă.

O altă femeie este, de asemenea, în comă, iar alte două persoane au suferit politraumatisme, însă viaţa lor nu este în pericol.

Persoana care a murit în acest accident se afla în maşină cu parlamentarul, iar medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze la locul accidentului, însă fără rezultat.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page