AccidentEvenimentImportant

EVENIMENT | UPDATE: Una din victimele accidentului de la Dorohoi a decedat, iar cealaltă a fost trimisă la Iași, în stare gravă

Șoferul autoturismului marca Daewoo, Tico, a pierdut lupta cu moartea și nu a mai rezistat, deși medicii au făcut tot posibilul ca să-l salveze.

Cele două victime, Ovidiu S. în vârstă de 52 de ani, din Brăești și Elena S. în vârstă de 47 de ani, din Brăești, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Municipal Dorohoi. Aici Ovidiu S. nu a mai putut fi salvat de medicii care au depus eforturi ca să-l resusciteze. Soția sa, Elena S. a suferit un traumatism cranio-cervical, a fost stabilizată, i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost transportată la Iași.
„Am primit două victime ale unui accident rutier, dintre care Ovidiu S. cu traumatism cranio-cerebral acut, grav, probabil cu hemoragie cerebrală post traumatică, stop cardio-respirator instalat în primele minute de la intrarea în UPU, resuscitat timp de o oră dar fără rezultat. Cealaltă victimă, Elena S. avea traumatism cranio-cervical cu fractură de coloană cervicală la nivel C4, aceasta a fost reechilibrată, investigată radiologic și trimisă la Iași.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieș, medicul de gardă al Spitalului Municipal Dorohoi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page