AccidentEveniment

EVENIMENT | Fotbalist implicat într-un accident rutier. Vinovatul este căutat de Poliţie

Un şofer din judeţul Argeş a rănit doi oameni şi apoi a fugit de la locul accidentului, informează România TV. Trei maşini au fost serios avariate. Şoferul vinovat a rămas lângă victime până când a văzut maşina poliţiei, apoi a dispărut.

Accidentul a avut loc în localitatea Mărăcineni din Argeş. O maşină condusă de un fotbalist de la CS Mioveni a fost izbită puternic din spate de un bolid de lux.

“Băiatul de aici de la service cu remorca a frânat ca să intre în curte, eu am încetinit şi domnul cu BMW-ul a intrat în mine”, a spus Ciprian Negoiţă, fotbalist la CS Mioveni.

A urmat un carambol. Maşina şoferului vinovat a ricoşat într-un zid de protecţie, moment în care un alt autoturism a intrat în plin în aceasta. Cei doi oameni care se aflau în ultima maşină au suferit mai multe fracturi. Celelalte persoane implicate în accident au scăpat nevătămate.

În momentul în care poliţia a ajuns la locul accidentului, şoferul vinovat a fugit. Câţiva localnici au încercat să îi ajute pe agenţi să-l prindă.

Poliţiştii nu au dat încă de urma fugarului, dar au identificat maşina pe care o conducea. Proprietarul autoturismului este un bărbat de 70 de ani.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page