ImportantLocal

LOCAL | Facturile E-ON vor fi distribuite de Poșta Română!

GATA CU BÃTAIA DE JOC! De la 1 Decembrie, E-ON Distributie a renuntat la contractul de distribuire a facturilor pentru consumul de energie electricã si gaz încheiat cu firma de curierat Total Post în aceastã varã. Renuntarea a fost impusã de desele reclamatii ale cetãtenilor care au fost tinta bãtãii de joc a firmei de curierat, care lãsa facturile oriunde numai la beneficiari nu. S-au scris zeci de articole în care s-a relatat despre incompetenta “postasilor” firmei Total Post, articole care au atras atentia organelor competente de sanctionare a celor care nu se achitau de clauzele contractuale din contractele de distributie încheiate de E-On cu beneficiarii. Protectia Consumatorului a amendat firma E-ON pentru gravele abateri în distributia de facturi si, astfel, presa si cetãteanul s-au ales în sfârsit cu … dreptatea!

Dupã ce am prezentat luni de zile, începând cu luna august, o situatie incredibilã ce viza distributia facturilor pentru plata energiei electrice si a gazului metan, aceasta s-a rezolvat. E-ON Distributie a renuntat la contractul cu firma de curierat rapid Total Post, începând cu 1 Decembrie, aceastã activitate întorcându-se la Posta Românã. Bombardatã cu reclamatii la adresa firmei de curierat, E-ON Distributie a ajuns sã fie amendatã serios de Protectia Consumatorului si nu numai, pentru cã, asa cum am prezentat în cotidianul nostru de nenumãrate ori, curierii de la Total Post îsi bãteau joc de clientii E-ON, aruncând facturile prin santuri, WC-uri si, mai grav, lãsându-le la crâsmele din sate.

“Da, este adevãrat. Vom remite un comunicat de presã în care vom face precizãrile necesare în cursul zilei de mâine (astãzi – n.r.)”, a precizat Cornel Zait, purtãtorul de cuvânt al E-ON Distributie Moldova.

Sursa: vrn.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page