Local

LOCAL | Miercuri, 9 decembrie, recepția DJ282 Botoșani – Iași

Miercuri , la Căminul cultural din satul Plugari. ,va fi recepționat Drumului Județean 282 care face legătura între Iași și Botoșani.

Evenimentul va începe la ora 10.00, în zonă urmând a fi prezente oficialități locale și județene. Asocierea Eky Sam SRL Enviro Construct și Transporturi Auto Botoșani, căreia i-a fost atribuit contractul, a dat ca termen final perioada noiembrie-decembrie, cu câteva luni înainte de data limită.

Reabilitarea drumului a cuprins comunele Țigănasi, Vlădeni, Șipote si Plugari, până la limita cu județul vecin, iar valoarea proiectului a fost de circa 40 milioane de lei, fiind derulat cu fonduri europene.

În ultima vreme s-a lucrat la poduri și podețe, dar și la montarea rigolelor pe marginea sanțurilor. Prin această investiție s-a urmărit reabilitarea a 42,8 kilometri de drum dintre cele două județe, dar și a altor șapte poduri.

Proiectul a fost derulat cu scandal, după ce firma care a câștigat inițial procedura nu a respectat termenele și contractul a fost reziliat. După câteva luni de procese, contractul a fost reluat cu asocierea Eky Sam SRL – Enviro Construct și Transporturi Auto Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page