Eveniment

EVENIMENT | Un elev de 14 ani a murit după ce a căzut în fosa septică din curtea şcolii

Un elev în vârstă de 14 ani, de la o şcoală din localitatea vâlceană Alunu, a murit, vineri la prânz, după ce, într-o pauză, a căzut într-o fosă septică goală de beton, din curtea instituţiei de învăţământ, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, copilul a ieşit în curtea şcolii şi a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goală, moment în care a alunecat în interiorul acesteia.

Contactat telefonic la Antena 3, primarul localităţii, Vasile Pîrvu, a declarat că băiatul a vrut să le arate colegilor că este puternic, ridicând capacul fosei, moment în care a alunecat pe iarbă şi a căzut în cap, în fosa goală. 

Inspectorul general al ISJ Vâlcea, Ion Gherghinaru, a declarat, la Antena 3, că ambele şcoli din localitate sunt modernizate şi dotate cu toate utilităţile. Acesta a subliniat că şcolile au toalete în interorul clădirii, nu în curtea şcolii.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţişti şi procurori se află la faţa locului pentru a stabili cum anume a fost posibil ca elevul să moară în timp ce se afla în şcoală.

Băiatul în vârstă de 14 ani era în ultimul an de gimnaziu, la şcoala din satul Colţeşti, comuna vâlceană Alunu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a fost informat cu privire la acest caz, urmând ca, dincolo de concluziile procurorilor şi ale poliţiştilor, la nivelul ISJ să se dispună măsurile care vor fi considerate necesare în urma incidentului.

Sursa: antena3.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page