LocalPolitic

LOCAL | Verginel Gireadă nu este de acord cu plecarea lui Zmău din PNL pentru o funcție promisă de alt partid

Verginel  Gireadă nu este de acord cu decizia domnului Dumitru Zmău, consilier județean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a își declara apartenența la o altă formațiune politică, doresc să fac următoarele precizări:

Într-adevăr am fost unul dintre cei care l-au susținut pe domnul Zmău pentru un loc eligibil pe lista de consilieri județeni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat că este o persoană echilibrată, loială, integră, cu coloană vertebrală. Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier județean.

Este incorect și imoral ca la jumătatea mandatului să îți iei bagajul și să pleci doar pentru că ți s-au promis funcții. Gestul acestuia este incalificabil pentru că, indiferent dacă ești la putere sau în opoziție, trebuie să rămâi loial și solidar cu partidul care te-a susținut pentru a ocupa un post în administrația județeană.

De aceea, dezaprob decizia acestuia de a părăsi Partidul Național Liberal și cu atât mai mult, de a se alătura așa-zișilor liberali care acum formează Partidul Liberal Reformator .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page