Eveniment

EVENIMENT | Un tren a deraiat după ce a lovit un camion. Şoferul camionului a murit, iar mecanicul trenului este prins în locomotivă

Un tren care circula pe ruta Bucureşti-Suceava a lovit un camion, la o trecere de cale ferată din apropierea Gării Bacău, iar în urma impactului un vagon al trenului a deraiat, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje ale ISU şi Ambulanţei. Şoferul camionului şi-a pierdut viaţa, în timp ce mecanicul garniturii este prins în locomotivă.

UPDATE 17:11 – Bacău: Şoferul camionului lovit de tren a murit, mecanicul a rămas prins în locomotivă

Şoferul camionului care a fost lovit de un tren de persoane, vineri după-amiază, la Bacău, şi-a pierdut viaţa, în timp ce mecanicul garniturii este prins în locomotivă, iar un pasager a fost rănit de bagajele căzute, arată ultimele informaţii furnizate de autorităţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, şoferul camionului a murit, iar mecanicul este încarcerat în locomotivă, la ora transmiterii acestei ştiri intervenindu-se pentru scoaterea lui.

De asemenea, un pasager a fost rănit de bagajele căzute.

În urma accidentului, majoritatea călătorilor au coborât din garnitură şi au plecat pe jos, în condiţiile în care locul accidentului este foarte aproape de Gara Bacău.

Reprezentantul CFR a precizat că pasagerii rămaşi la locul accidentului vor fi preluaţi de un alt tren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată semnalizată acustic şi luminos din apropierea Gării Bacău, după ce trenul de călători 1753 Bucureşti Nord-Suceava a lovit un camion.

În urma impactului, primul vagon al trenului a deraiat, iar locomotiva a fost proiectată în faţă, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de garnitură.

Reprezentantul CFR a precizat că mai mulţi călători din tren au fost răniţi, însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu este cunoscut numărul acestora.

În prezent, circulaţia feroviară în zonă este blocată, iar trei trenuri sunt oprite pe traseu.

Sursa: mediafax.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page