Diverse

DIVERSE | Mai tânără și mai frumoasă cu machiajul perfect în funcție de vârstă

Machiajul ne poate face sa aratam mai frumoase si, de asemenea mai tinere, de aceea va oferim cateva trucuri de machiaj in acest scop.
Fond de ten lichid
In loc de a folosi o pudra, care va doar va accentua ridurile si va face pielea sa arate uscata, folositi un fond de ten lichid de buna calitate.

Hidratati pielea inainte de baza
Curatati fata si apoi aplicati o crema hidratanta inainte de a pune pe baza pentru a scoate in evidenta un ten hidratat, proaspat si tineresc, noteaza BEWOMAN.RO.

Umbre opace sau mate
Nuantele stralucitoare scoate in evidenta ridurile ochilor, de aceea ar trebui sa le evitam. Pentru a evita acest lucru, nu folositi umbre luminoase, ci pariati pe cele opace si mate.

Fard de obraz cremos
Fardul de obraz pudra va evidentia mai mult fiecare rid de pe fata, de aceea este de preferat sa alegeti un fard de obraz crema, mai ales de culoare roz, care va va face sa aratati mai tanara si proaspata.

Gloss luminos
Daca aplicati pe buze culori inchise, opace, liniile fine din jurul lor se vor observa. Alegeti nuante luminoase si culori stralucitoare.

Mai putin este mai mult
Un machiaj colorat tinde sa faca sa pareti mai matura, prin urmare, alegeti culori naturale, simple.

Ondulator de gene

De-a lungul anilor, pleoapele incep sa se deformeze si aplatizeaza genele, deci nu e nimic mai bine decat sa va obisnuiti cu folosirea unui ondulator de gene zilnic.

Ascundeti cearcanele
Este fundamental sa nu aratati obosite. Cercurile intunecate de sub ochi tradeaza nu numai varsta, dar va adauga, de asemenea, ani in plus. Folositi un anticearcan pentru a arata mai tanara.

Sursa: http://sfatulparintilor.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page