EvenimentLocal

EVENIMENT | În weekend, botoșănenii sunt invitați la Festivalul “Zilele Recoltei”!

Primăria municipiului Botoşani, în parteneriat cu S.C. Urban Serv S.A. Botoşani, vă invită să luaţi parte în perioada 05 – 07 septembrie a.c. la Festivalul “Zilele Recoltei”, eveniment care va avea loc în parcarea supraterană din Piaţa Centrală (Zona BIG).

La acest festival, devenit deja tradiţie, şi-a anunţat prezenţa un număr de peste 20 de producători de legume, fructe şi produse tradiţionale din lapte şi carne din judeţul Botoşani, precum şi diverşi meşteşugari care îşi vor expune spre comercializare produsele.

Evenimentul va fi animat zilnic, în intervalul orar 10⁰⁰-13⁰⁰ de numeroase grupuri folclorice şi ansambluri populare din Flămînzi, Havârna, Albeşti, Vlăsineşti, Lunca şi Răchiţi şi se va bucura de evoluţia Fanfarei Stejărelu, a Formaţiei Alin Gaidur şi a tinerelor interprete de muzică populară Iustina Irimia şi Anda Scutelnicu

Related Articles

One Comment

  1. Laudabila initiativa organizarii acestei sarbatori.Am vizitat-o si am vazut aceleasi produse ca in Piata,la unii poate un pic mai aratoase,dar si mai scumpe.Din acest motiv,vanzatorii stateau la tarabe si admirau trecatorii,care mergeau sa-si faca cumparaturile in Piata.Acest gen de “capitalisti” care gandesc ca sunt smecherii orasului si pot sa-i prosteasca pe cetateni,au luat teapa si de data aceasta,ramanand cu produsele pe tarabe.Lumea a mers,a vizitat si a plecat.Cu totii credeau ca vor fi produse macar un picut mai ieftine ca cele din Piata,fie si pentru motivul ca transportul di comunele apropiate e mai ieftin decat la cele aduse din judetele Braila si Galati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page