Sport

Astăzi, Farul Constanța – FC Botoşani

Astăzi, 4 decembrie, de la orele 13.15, se va disputa partida dintre Farul Constanţa și FC Botoşani.

Constănţenii sunt neînvinşi pe teren propriu în sezon curent, palmaresul acestora acasă cuprinzând șapte victorii şi două rezultate de egalitate. De partea cealaltă, FC Botoşani nu a mai câştigat „afară” în campionat din 14 august 2022, când s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj. Au urmat în deplasare trei remize şi trei înfrângeri.

11 presinguri reuşite în jumătatea adversă pe meci este media înregistrată de dobrogeni în ediţia curentă, cea mai mare din campionat.

18 dintre cei 30 de jucători utilizaţi de Gheorghe Hagi în sezonul actual au contribuit la reuşitele Farului cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de opt ori au câştigat constănţenii, de 6 ori s-au impus moldovenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă confruntare directă din Superliga României a avut loc pe 8 august 2022, FC Botoşani – Farul 1-1, goluri marcate de Mihai Roman II, respectiv Vlad Morar.

Mediile de vârstă

Farul Constanţa – 22 ani şi 11 luni, cea mai mică din campionat.

FC Botoşani – 26 ani şi 4 luni.

12 jucători autohtoni eligibili U 21 a utilizat Gheorghe Hagi în primele 18 runde, în dreptul acestora fiind consemnate 12 goluri marcate, un penalty scos şi 12 pase decisive.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page