EducatieLocal

Premiul I la nivel național, câștigat de elevi botoșăneni la Euro Quiz – FOTO

Miercuri, 8 iunie 2022, Euro Quiz și-a premiat câștigătorii!

Felicitări, Raul, David, Nicolas & Răzvan! – echipa „Frații Jderi”, coordonată de domnul profesor Lorin Dascaliuc, de la Școala Gimnazială nr.17 din Botoşani, marea câștigătoare a celei de-a 11-a ediții.

Echipa botoșăneană a fost premiată în cadru oficial, cu ocazia festivității de premiere a școlilor desemnate câștigătoare la competiția națională Școala Europeană”, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Au existat 1032 de echipe înscrise în concurs, din 42 de județe, 4128 de elevi participanți,198 de echipe au fost finaliste și, dintre acestea, 16 au oferit numărul maxim de răspunsuri corecte, 50.
Echipa câștigătoare, a reușit timpul record, 06:08, de răspuns la cele 50 de întrebări.
Premiile la competițiile europene de anul acesta sunt o dovada că, la Botoșani, învățământul este la standarde europene.

“Felicit întreaga echipă și conducerea școlii pentru performanța remarcabilă și sunt mândră că am auzit numele județului nostru rostit de însăși șefa Comisiei Europene, în fața domnului ministru, a conducerii ministerului și a reprezentanților tuturor celorlalte delegații” a transmis Ada Macovei-inspector școlar general.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page